Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Plezier beleven met een e-scooter

Plezier beleven met een e-scooter

Sharing is caring

Heb je behoefte aan meer lichaamsbeweging en een nieuwe activiteit bedenken die vreugde en een nieuwe impuls in jouw leven zou brengen? Degenen die al op een scooter hebben gereden, kennen het gevoel van vrijheid en plezier dat het biedt. In veel gevallen wordt de eerste scooter die je als dagelijks vervoermiddel koopt, de eerste stap in de wondere wereld van het motorrijden. Van een scooter naar je werk gaan om te genieten van de bochten met een sportfiets of de routes met een trail is niet zo ver weg, en als je het niet gelooft, moet je het is een keer proberen!

Hoge laadcapaciteit

Zelfs als het niet als een kofferbak is, is een van de belangrijkste dingen van scooters met name hun laadvermogen zonder verdere accessoires vanwege hun "onderbank" -ruimte die het meestal mogelijk maakt om een helm, handschoenen, alle documenten van de fiets of wat dan ook te dragen je moet dragen. Sommige scooters hebben ook een klein dashboardkastje , wat voor wat extra ruimte zorgt. Ze zijn volledig automatisch, dus er is geen koppeling of versnellingen om je zorgen over te maken, dus ze zijn veel eenvoudiger te leren rijden dan een auto.

Sociale afstand bewaren

Een ander effect van de pandemie van het coronavirus is de angst voor menigten. Dat is de reden waarom deze situatie ertoe heeft geleid dat veel gebruikers afscheid hebben genomen van het drukke openbaar vervoer om zich met scooters te verplaatsen die sociale afstand garanderen. Bovendien bevrijdt het gebruik van de integraalhelm ons van het dragen van een masker, omdat de structuur ons kan beschermen. Scooters zijn veel zuiniger dan auto's. Je krijgt meer kilometers op de gallon, zodat u verder kunt reizen met minder brandstof, wat betekent dat u minder hoeft bij te tanken en meer geld bespaart!

Groter bereik dan een fiets

Het is waar dat de voordelen van veel van de voorgaande punten ook met een fiets kunnen worden vervuld. Het is echter duidelijk dat we met een scooter veel sneller kunnen bewegen dan een fiets en met minder fysieke inspanning. Aan de andere kant kunnen we met een e-scooter Papendrecht in een grotere straal rijden dan met een fiets, aangezien als we het stadscentrum uit gaan, de rijstroken meestal niet voor hen zijn vrijgegeven. Op veel parkeerautomaten van de gemeente kunnen scooters en andere motoren gratis parkeren! Controleer voor de zekerheid de bewegwijzering. Het is ook veel gemakkelijker om een parkeerplaats te vinden als je op straat parkeert, omdat je niet zoveel ruimte nodig heeft als een auto.